Česta pitanja

Registracija i prijava

Moram li biti registrirani korisnik/ca da bi obavio/la kupnju na www.marsenn.com?

Ne trebate biti registrirani da bi dovršili kupnju, dovoljno je ispuniti obrazac s traženim podacima. Ako se međutim registrirate vaši podaci biti sačuvani da bi vam iduća kupovina bila brža, možete kreirati listu želja i pratiti narudžbe te primati naš newsletter s najnovijim informacijama i pogodnostima.

Zaboravio/la sam lozinku?

Kod zaboravljene lozinke dovoljno je kliknuti na poveznicu „Zaboravljena lozinka“ i pratiti uputstva koja će vam stići elektroničkom poštom koju ste naveli prilikom registracije.

Kupnja 

Kako kupiti proizvod?

Kad odaberete željeni proizvod potrebno je odabrati boju i veličinu te dodati proizvod u košaricu. Nakon što odaberete sve proizvode odaberite izbornik košarice u kojem odaberite „Dovrši kupnju“ koji će vas voditi kroz odabir plaćanja i dostave za završetak kupnje.

Načini plaćanja

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje je moguće:

• pouzećem gotovinom dostavnoj službi prilikom same dostave

• uplatom na račun (uz potvrdu narudžbe šalju se i podaci potrebni za uplatu, koju je tada moguće izvršiti internet bankarstvom, uplatom u banci, FINI, pošti...). Odabirom plaćanja uplate na račun kupac je dužan koristiti podatke za uplatu koje primi od prodavatelja elektronskom poštom.

Na polju poziv na broj i u opisu plaćanja potrebno je navesti broj narudžbe.

Narudžba se procesuira kad je uplata kupca vidljiva na žiro računu prodavatelja.

Dostava

U koje zemlje dostavljamo?

Dostava je trenutno moguća samo na teritoriju Hrvatske.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave za Hrvatsku je 5.30 eura (39.93 kn). Dostava na teritoriju Hrvatske je besplatna za narudžbe iznad 500 eura (3767.25 kn). Dodatne informacije o dostavi možete pronaći u Opći uvjeti poslovanja

Koliko dana je potrebno za dostavu? 

Dostava se vrši kurirskom službom na teritoriju Republike Hrvatske unutar 8 radnih dana od trenutka predaje pošiljke kurirskoj službi. Predviđeno vrijeme dostave za određena mjesta je i duže.

Subote, nedjelje, blagdani i neradni dani ne računaju se u rok dostave. Za vrijeme sniženja i akcija moguće je da se rok dostave produži.

Povrat

Mogu li izvršiti povrat proizvoda?

Moguće je izvršiti povrat proizvoda. Dodatne informacije o povratu možete pronaći u 

Opći uvjeti poslovanja

Veličine

Kako ću znati koja veličina mi odgovara?

Uz svaki proizvod dostupna je tablica s veličinama za svaki proizvod pojedinačno. Navedene mjere su mjere samog proizvoda ne mjere tijela.

U tablici veličina dostupne su i međunarodne oznake veličina kako bi lakše pronašli svoju veličinu.

Košarica