O nama

U Marsenn studiju smo u stalnoj potrazi za novim idejama kako kroz dizajn i izradu osuvremeniti klasične odjevne komade i prilagoditi ih suvremenom ritmu života.

Izborom tkanine, pažljivim modeliranjem kroja te delikatnim nabiranjem, inspiriranim izvrsnim naslijeđem Madame Gres, potenciramo ženstvenost i oblikujemo tijelo naglašavajući obline.

Sve je počelo s idejom da žena svoju emociju, karakter i ženstvenost izrazi kroz slobodu i individualnost kao suštinu života - idejom kako potaknuti svaku od nas da prihvati sebe i osjeti hrabrost i slobodu izraziti se kroz vizualni identitet.

Marsenn je luksuzna ženska konfekcija dizajnirana i ručno proizvedena u Hrvatskoj. Naša najveća motivacija je kad vidimo kako naši modeli ženama podiže samopouzdanje. Marsenn žena ne prolazi nezamijećena.

Kod svakog modela u fokusu nam je izrada, pristajanje i funkcionalnost. Biramo tkanine koje svojom strukturom naglašavaju i oblikuju tijelo, a unutarnja izrada modela jednako bitna kao i vanjska.

Dugogodišnjim radom kao dizajner europskih modnih marki te kao stilist na raznim projektima dizajnerica Matilda Šimicević željela je pružiti odjevne komade koji će omogućiti ženama da se osjećaju moćno i samopouzdano. Svaki Marsenn komad je pažljivo dizajniran i izrađen kako bi odisao ženstvenošću i snagom, a istovremeno zadržao eleganciju.

 

Košarica